28 Kasım 2012 Çarşamba

Felipe Melo Hello Cello


Bazı adamlar vardır, hayatın içinde mutlaka örnekleri olur, şöyle ki; onlar hiçbir işe yaramazlar aslında, karakterleri bozuk, hareketleri anlamsızdır. Sevilmezler de pek, ama kovmak da ziyanlık olacaktır. Nadiren de olsa sevilen yanları vardır. Özlerinde yine değerleri düşüktür. Beklentileriniz vardır ama hiç karşılayamazlar. Umutlarınız hayal kırıklığına dönüşür çoğu zaman. 

Zaman kaybettirirler insana, sağ gösterip sol çakarlar. Yüzünüze gülüşlerini istediğiniz kadar hayra yorun, sonunda iyiler mutlaka kaybedecektir. Kötülerin kazanması gerçekleşirken de antipatikliği zirve yapacaktır. 

Melo geldiğinden beri iyi de olsa kötü de olsa rakiplere antipatik gelir. 2011-2012 Melo ve Galatasaray için inanılmaz başarılı geçtiğinden sözleşme yenilenmesine kesin gözüyle bakılması da normaldi. Bizzat ben üç ay boyunca defalarca dua etmiş, binlerce kez resmi siteyi refresh etmişimdir. Sonunda geldi...  

Bu sene geçen yıla oranla kötü görünür. Hatta bu sene hücum katkısı az olduğu görüldüğünden ve form düşüklüğünden,  kendi taraftarına da mesafelidir. Özellikle Manchester galibiyetinde, golden hemen önce tribüne dönüp kollarını açarak Hello Cello yapışı ve akabinde gelen gol , galibiyet... Kendisine doping olmuş izlenimini bizde uyandırdı. Melo hafta sonu bir de penaltı kurtardı. Öndeydi arkadaydı bunlara girmeye gerek yok. Top kaleye girmedi Melo yüzünden. Ben de rakip olsam heriften nefret ederim. Selçuk Şahin etkisi yapıyor rakiplerde.

Böyledir işte bazıları... Ortada gezinirler yaygarası bitmez ama icraatı da bilinmez. Bir koyup üç alır ve bir şekilde de kazanır. Futbolda şans da yanınızda olacak. Bazen Melo gibi penaltı kurtarır bazen de Fevzi gibi ıskalarsınız.

Birilerine göre aşırı sevimsiz bu adam, birilerine göre de artık fena halde sevimli. Şimdi 2 maçta forma nasıl geri alınır görün dedi, ama arada Hocadan da Yekta ayarını yedi. Muhtemelen geçen yıl görünen Melo geri geliyor. Gol atması çok önemli değil zaten. Pegasusa gelip Hello Cello yapsın yeter. Biz hayvan gibi bağırır o golü çağırırız. 

Söze başlarken Melo üzerinden başka bir tespit yaptım Umarım Melo bu gibi tespitlere bir örnek olmaz. Riera hikayesi unutulur. Hem de fena unutulur kimse hatırlamaz. Alınan faydanın yüksek olduğu bir zamanda ihtiyaç varken ceza kesilmedi. Bundan böyle olacaklara da hazırlıklı olmalı. İşler yolunda giderken bile böyle olduysa, bu gibi stresli başlayan bir sezonda  üç kulvarda kırbaç yiyen Melo umarım hata yapmaz. Mutlu mesut şu sezonu bitiririz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder