21 Aralık 2012 Cuma

Hide and Seek (2005)


Robert de Niro efendiye ait oldukça film seyretmişliğim oldu. Baba güzel yapıyor bu işi. İnternetin en güzel yanlarından biri sinemalarda kaçırılan filmleri izlemek oluyor. Filmlerin içeriği hakkında pek bilgi edinmeden rahatlıkla izleyebilmek güzel. Bunu söylüyorum çünkü defalarca sinema gişesinin önünden dönmüş adamım. Sebebi ise çoğu zaman iyidir diye seçtiğim filmin piyasa filmi olmasıyla yaşadığım hayal kırıklığıdır.

Ya da filmi beğenmiyor olmam veya saatinin uymaması  vs. Bir de indirdiğiniz ya da kiraladığınız film evde izlemekten kaçınabilirsiniz ama sinemada bilete ödenen paranın baskısı insanı filmden keyif almaya zorlar. Yerli yersiz ayırımı pek yoktur bende ama zor seçim yapmak büyük sıkıntı. 


Baba  (Robert de Niro)  bu filmde kötü adamı, daha doğrusu katili oynamış. Kim bu cani diye düşünürken filmdeki katil kendisi çıkıyor. Kızını da doğramadan bitti film. Yalnız ne göz varmış kızda birader. Katil diye izledim dakikalarca. Büyüyünce o da katil olur diye düşünmek istemiyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder