15 Nisan 2018 Pazar

İnandık biz sizlere !

Galatasaray kendi işini kendi görecek artık. Elinde formsuzları olan ilk 11 ve tüm mevkileri yedekleyemeyen oyunculardan oluşan bir kulübesi var. Büyük umut ise onlara bu şampiyonluğun ne kadar önemli olduğunu anlatacak bir teknik kadro var. Taraftar olarak biz inanıyoruz. Çünkü İnançsızlık en büyük rakip olur. 

Son altı haftalık serinin ilk maçı bugün oynanacak. Rakip tarihsiz bir kulüp olsa da kısa zamanda tarifsiz işlere de imza attılar. İlk yarı oynanan maçın etkisi bile bugün kazanmak için yeterli olmalı. Bunun dışında matematiksel hesaplamalara yer verilmemesi gereken bir altı hafta bu. Ne 2008 e benzer ne 2012 ye... Bugün kazanmak ve avantajı ele alıp hiç bırakmamak lazım.  

Bugün her Galatasaraylı rakiplerin bize karşı çok daha motive olduklarını düşünüyor. Sanıyorum psikolojik bir durum bu, çünkü şu ana kadar en çok başarı kazanmış takım olmanın rakiplere verdiği bir motivasyon var. Galatasaray bu büyük avantajını da iyi değerlendirmeli. Herkes Galatasarayı yenmek istiyor. 

Ekonomik, siyasi ya da fanatik nedenlerden dolayı değil. Böyle büyük bir camianın adına ve kültürüne yakışacak şekilde çok sevdiğimiz futbolu güzel oynayarak kazanması dileğiyle. 

İnandık biz sizlere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder